Nincs időd vagy lehetőséged részt venni az élő Természetes Nyelvtanulás tanfolyamon, de égsz a vágytól, hogy te is megismerd azokat a nagyszerű módszereket, amelyekkel végre élvezettel vetheted bele magad a nyelvtanulásba?

ITT A MEGOLDÁS!

Rendeld meg Murányi Péter: Természetes Nyelvtanulás - Így lehetsz nyelvzseni c. könyvét, és indulj el a valódi nyelvtanulás útján még ma!
(na, jó, ha nem is ma, akkor holnapután, mert két nap alatt tudjuk hozzád eljuttatni a könyvet futárral.)

Murányi Péter

Természetes Nyelvtanulás

- Így lehetsz nyelvzseni -

Könyv a nyelvekről, a valódi tanulás, vagyis a játék öröméről – és rólad.

Miért ösztönös a nyelvtanulás? Miért nehézkes az iskolai próbálkozás? És hogyan éleszthetjük fel a gyermekkori képességeinket?

E könyv módszerek seregét vonultatja fel, amelyekkel a megszokottól igencsak eltérő, sokkal könnyebb és vidámabb módon szívhatsz be új nyelveket. Hogyan építhetsz fel anyanyelvi világot magad körül otthon? Hogyan tanulhatsz a mindennapi tevékenységeiden keresztül? Nyelvi készségek: megértés, beszéd, jó kiejtés, új nyelvű gondolkodás, megjegyzés, felidézés, olvasás, írás és egyebek. Kommunikációs cselek: körülírás, megmutatás, a kultúra mozgás- és hangmintáinak átvétele. A haladást segítő módszerek: célok kitűzése, kitartás, leleményesség, az önmagaddal való bánás. Hogyan sajátíthatunk el nyelvtant szabályok tanulmányozása nélkül? Hogyan szívhatunk be szavakat szótanulás nélkül? Hogyan tanulhatunk a hobbink által és hogyan válhat hobbinkká maga a nyelvtanulás?

A szerző NLP-tanár, utazó, tolmács, fordító, nyelvtanár és lélekgyógyító. Kamaszkora óta él különböző kultúrákban, két évtizede tanulmányozza a nyelv elsajátításának fortélyait.

A könyv ára: 3930 Ft
Szállítási költség előre utalás esetén: 1285 Ft. 
(Utalandó összesen 5215 Ft)
Utánvéttel a szállítás: 1585 Ft
(Átvételkor fizetendő összesen 5515 Ft)